Om oss

Tillverkare av dörrstopp

Smarta lösningar inom dörrautomatik

Välkommen till dorrstopp.com – en sajt som marknadsför Dictator Scandinavias produkter inom dörrautomatik.

Om oss
Vi heter Dictator Scandinavia. Namnet kommer från vårt moderbolag Dictator Technik GmbH som är specialiserat på tillverkning av produkter som styr eller dikterar rörelser för dörrar. Ordet ”dictator” kommer i sin tur från företagets mest kända produkt, dörrtillslutaren ”Diktatorn”, som uppfanns redan 1932.

Dictator Scandinavia har genom decennier av gedigen erfarenhet etablerat sig som ledande inom fältet för dörrautomatik och dörrstopp, med ett starkt fokus på att leverera skräddarsydda lösningar som exakt möter kundens unika krav. Med en djup förankring i innovation och kvalitet siktar vi på att vara den mest pålitliga partnern för alla dina behov relaterade till dörrtillslutare, hydrauliska dörrbromsar, dörrstopp, dörrkilar och andra relaterade produkter.

På Dorrstopp.com presenterar vi guider, tips, underhållsriktlinjer och den senaste utvecklingen inom vår sektor, och ibland även rekommendationer för nya spännande dörrautomatikprodukter. Vårt mål är att alltid se till att du är väl informerad när du tar beslut om dina dörrstopp och automationslösningar. Med informationen på denna sida hoppas vi kunna guida dig till rätt val av dörrstopp inom kategorin dörrstopp ytterdörr. Dessutom kan vi erbjuda prisuppgifter på våra produkter, både för ett mindre antal och vid större förfrågningar, eller vid intresse av att bli återförsäljare. Vi kan erbjuda expertrådgivning och det stöd som krävs för att finna den optimala lösningen för just ditt behov.

Dörrstopp